Trykkeri i Sandefjord

Premium trykk, Premium kvalitet og service

Når du handler klær hos trykkeriet vårt i Sandefjord slipper du å gå rundt i forskjellige butikker og kjøpesentre for din nye t-skjorte – vi har samlet alt her på siden. Vi håper du lar deg inspirere og kanskje til og med friste av de mange forskjellige produktene du finner i vår nettbutikk.

Hvorfor trykkeri i Sandefjord?

Vi leverer kun det beste og er svært opptatt av å yte en vennlig service på toppen av det. I tillegg har vi gjort det til vår spesialitet å levere kvalitetstrykk. Vi prøver å gjøre dette hver gang – og vi tilbyr til og med instruksjoner når du bestiller grafikk til trykk, slik at du lykkes med dine trykk. Du kan få trykket alt du trenger hos oss, nesten uansett hvilken type klær du ønsker det trykket på; t-skjorte, genser eller et parti med klær for din bedrift. Fortell oss hva du ønsker, så hjelper vi deg!

image

Vi leverer til alle

Vi setter en stor ære i å levere til alle, uansett hvilke behov de har. Siden oppstarten har vi levert til mange ulike bransjer og aktører. Vi kjenner derfor nesten allerede ditt behov i det sekundet vi får vite om du er en bedrift, organisasjon, idrettslag eller forening. Vi forstår også viktigheten av å ha pene profilklær – og at dine ansatte ser profesjonelle og pålitelige ut, enten det er i butikken, i en resepsjon eller på en helt tredje plass. Når du har bestilt varen din har du mulighet til å hente den selv, eller få oss til å sende varene til deg.

Ingen oppgave for stor

Når du velger oss til å håndtere din oppgave, kan du være sikker på at du får levering i tide. Leveringsevne er noe vi bryr oss mye om – og ingen oppgave blir derfor for stor for oss. Vi foretrekker et tett samarbeid med deg, og sammen vil vi kunne finne en løsning til en frist som vi begge kan være fornøyd med. Ved å ha et langsiktig samarbeid vil vi også raskt kunne finne ut hva vi forventer av hverandre og det blir ingen misforståelser. Vi kan trykke lyse og mørke varer – og prisene våre faller avhengig av hvor stort behovet ditt er.

Vi tilbyr Ekspresstrykk i Sandefjord

Vi tilbyr deg muligheten til fleksibilitet og hurtighet dersom trykket ditt skal brukes umiddelbart. Vi holder oss til kvaliteten på våre trykk, selv når det er snakk om hastighet. Haster det med trykk, så har vi satt av tid i kalenderen vår til å lage ekspresstrykk. For å få ekspresstrykk kreves det så tidlig kontakt som mulig. Kjøper du klærne hos oss må vi ha bestillingen før 12 for å kunne avslutte innen samme dag. Vi kan få de fleste modellene samme dag. Er det snakk om å benytte  egne klær er det fortsatt viktig å bestille i god tid samme dag, men vi kan ta imot bestillinger her etter kl. 12. Jo større bestillingen er, desto viktigere er bestillingstidspunktet. Dag-til-dag bestillinger er også et alternativ i ekspresstrykk. Her kan vi bedre forberede oss og få bestillingen på klærne hjem. Vi kaller inn ekstra personell for ekspresstrykk. Dette gjør at vi kan være mer fleksible enn mange andre selskaper som tilbyr trykking. Du kan bestille ekspresstrykk på alle våre produkter - enten det er t-skjorter, sweatshirts, tøyvesker eller annet du bare mangler.

Ring oss så prater vi gjerne om hvordan vi kan lage og trykke klær til din bedrift eller gruppe, enten som du skal ha et event eller bare lage noe spesielt – så hjelper vi deg! Da er du sikret at du får ditt trykk når du trenger det!

Image
Image
Image

Kort om oss

logo1

Hos oss er det noe helt spesielt og unikt vi tilbyr deg, til og med produktene og utvalget hos oss og selvsagt opplevelsen av de ulike produktene vi har å tilby deg som vår kunde, da vi er veldig opptatt av å fremme mental og psykisk helse.

Kontakt oss

Ønsker du å ta en hyggelig prat? - ikke nøl med å ta kontakt med oss så vil vi komme tilbake til deg fortløpende!

Tel: +4796005548
Mail: post@trykkerisandefjord.com
Skriv til oss: Gå videre

Image