Vår ambisjon er ditt ønske

Om oss | Trykkeri i Sandefjord

Kun det beste: Hos oss har vi vårt eget trykkeri, og derfor skiller vi oss fra andre nettbutikker. Vi er spesialister og utrolig sterke i kategorien "design selv". Vi gjør det mulig for deg, dine venner, kolleger eller noe annet å designe dine/dine helt egne klær. Her kan du få ditt eget trykk eller trykk på klærne dine. Så det er mulig å lage din helt egen versjon av en t-skjorte, hettegenser eller lignende – kun fantasien setter grenser! Se vår design selv kategori.

Om oss - Trykkeri Sandefjord

Vi er stolte over å kunne presentere vårt store og eksklusive utvalg av klær til enhver mann og kvinne. Hos trykkeriet vårt i Sandefjord har vi noe for enhver smak, men felles for produktene våre er den konsekvente moten og høye kvaliteten, som vi alltid har i fokus. Vi legger vekt på å ha originale stiler i hyllene og et sortiment av både klassisk og moteriktig som kan brukes til både trening, jobb og hverdagsbruk.

image

Din personlige forbindelse 

Mennesker er kjernen i det vi gjør her hos oss i trykkeriet vårt i Sandefjord. Vi verdsetter den personlige forbindelsen og ser på forholdet mellom oss og våre kunder som en integrert del av vårt produkttilbud og utmerkede service. Vårt team og kundeservicespesialister fokuserer sterkt på mental helse og nettbutikken er derfor lagt for fokus på helse, da den delen av helse som ikke vises i det daglige.

Yte vårt beste

Gjennom alle år har vi bestrebet oss på å alltid yte en tjeneste som regel alltid er litt bedre enn kunden forventer. Vi leverer til avtalt tid og pris. Med disse forretningsdydene har vi gjennom årene bygget opp en stor skare av fornøyde og faste kunder. Ettersom årene har gått har vi kontinuerlig investert i nye produkter og teknologi innen trykk. 

Ved mindre oppgaver og i flere farger anbefaler vi kunden å bruke transfertrykk, som kan anbefales både med tanke på pris og tid. Ingen oppgaver er for små, og vi kan håndtere større oppgaver også. Jo flere enheter jo billigere stk. priser. Med denne nye nettsiden, som den eneste i sitt slag i Sandefjord, er det mulig å beregne priser på alle våre produkter med eller uten trykk. For alle varer vil funksjonaliteten på nettsiden fortelle om en vare ikke egner seg for tekstil- eller transfertrykk.

Fremme mental og psykisk helse

De mange alternativene rundt trykk på klær. Det er mange muligheter for å få printet på egne klær. Alt fra jubileer til julelunsjer og sportsbegivenheter til fritidsaktiviteter kan være anledninger der en logo eller trykk kan være med på å skape en spesiell atmosfære. Vi tilbyr også fremover broderi på klær, kontakt oss for priser når den tid er inne. Tekstiltrykk kan bidra til å skape samhold, synlighet og gi en positiv atmosfære til omgivelsene når det gjelder å fremme psykisk og mental helse. 

Det finnes et bredt utvalg av ulike plagg som det er mulig å få trykt logo på i anledning for dette. Og det er et like bredt utvalg av forskjellige farger. De klassiske fargene i svart eller hvitt vil være anvendelige nesten uavhengig av design og fargesammensetning på ønsket trykk. Hvis printet ditt derimot er stilig i én farge, kan det være et alternativ å velge en genser eller bluse med én farge. Både gensere og bluser er av høy kvalitet, noe som sikrer deg plagg som holder lenge.

Image
Image
Image

Kort om oss

logo1

Hos oss er det noe helt spesielt og unikt vi tilbyr deg, til og med produktene og utvalget hos oss og selvsagt opplevelsen av de ulike produktene vi har å tilby deg som vår kunde, da vi er veldig opptatt av å fremme mental og psykisk helse.

Kontakt oss

Ønsker du å ta en hyggelig prat? - ikke nøl med å ta kontakt med oss så vil vi komme tilbake til deg fortløpende!

Tel: +4796005548
Mail: post@trykkerisandefjord.com
Skriv til oss: Gå videre

Image