Kontakt oss | Trykkeri i Sandefjord

Ikke nøl med å ta kontakt med oss!

Vi tar godt vare på deg og vil veilede deg til ditt ønskede resultat og produkt.

Ta kontakt med oss i dag – ditt suverene trykkeri i Sandefjord

Vår filosofi er å forstå, møte og behandle kunden vår fra et bredt helhetssyn og hva de er ute etter. Derfor er det slik at vi oftest i prosessen og i dialogen med kunden gjerne forhører oss og spør mye om hva de ser for seg.

 Vi legger stor vekt på å gi våre kunder en svært personlig og individuell kundeservice, som løpende kan endres og tilpasses deres behov. 

Kontakt oss hos trykkeriet vårt i Sandefjord

Ring oss på telefon: +4796005548
Skriv til oss på: post@trykkerisandefjord.com

Ditt “lokale” trykkeri i Sandefjord og omegn

Vi er veldig opptatt av transparent og god kommunikasjon med alle våre kunder og samarbeidspartnere.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss hvis du lurer på noe. Hos oss, vil du få god råd og veiledning rundt nettopp ditt kjøp av klær og eventuelle spørsmål du måtte ha om våre ulike produkter. Vi har meget høyt fokus på personlig service og fornøyde kunder.

Vi hjelper deg med det meste innen trykk, kvalitetsklær, profilartkler og alt innen trykksaker

Ønsker du å vite mer, eller har du noen eventuelle spørsmål om oss og hva vi kan tilby deg?Fyll ut skjemaet vårt nedenfor og vi kommer tilbake til deg fortløpende.


Jeg vil ha mer informasjon*
Ja takk, ring meg gjerne
Ja takk, send meg mer info på e-post
Hva kan vi hjelpe deg med?

Det er også mulig å få et trykk på et klesplagg som betyr noe for deg eller som du ønsker å dekorere på en helt spesiell måte. Kvaliteten på klærne må imidlertid være i orden for at vi skal lage trykket. Send oss det du ønsker å få trykt og klærne så ser vi på det sammen. Det er noen fordeler med å kjøpe klærne hos oss. Her garanterer vi kvaliteten. Du kan lese mer om fordelene på nettsiden. Fleksibilitet er en viktig ting for oss. Vi har derfor ofte mulighet til å levere hastebestillinger. Alle bestillinger tas på alvor – også de minste.

Image
Image
Image

Kort om oss

logo1

Hos oss er det noe helt spesielt og unikt vi tilbyr deg, til og med produktene og utvalget hos oss og selvsagt opplevelsen av de ulike produktene vi har å tilby deg som vår kunde, da vi er veldig opptatt av å fremme mental og psykisk helse.

Kontakt oss

Ønsker du å ta en hyggelig prat? - ikke nøl med å ta kontakt med oss så vil vi komme tilbake til deg fortløpende!

Tel: +4796005548
Mail: post@trykkerisandefjord.com
Skriv til oss: Gå videre

Image